Binnendemuren

headermetnaam1

Penvrienden

Toelichting aanvraag pennevriend

Beste mensen,

Ik zie steeds reacties op advertenties van gedetineerden op de website. De gedetineerden beschikken niet over internet en kunnen dit niet lezen. Alle adressen heb ik in mijn bestand. Ik kan ze om hun privacy te beschermen niet op de site openbaar maken. Dus wilt u een adres van een gedetineerde om mee te corresponderen stuur dan een e-mail naar ons contactadres en daar help ik u verder.

Bij voorbaat dank.

met vriendelijke groet,

Janneke ( beheerder)

Reacties   

#4 Marie en Kikajanneke2 12-02-2014 17:18
Hallo
De bedoeling van deze rubriek is inderdaad om een briefwisseling op lange termijn op te bouwen.
Voor een persoonlijk interview moet je op een bezoekerslijst staan. Betreft het veel vragen? en moeten het antwoorden van verschillende gedetineerden zijn? Of is een schriftelijk interview met 1 persoon voldoende?

groet
Janneke
#3 werkstukkika 12-02-2014 15:32
Dag Janneke

Samen met een vriendin moeten wij een werkstuk maken voor het school. Daarvoor moeten we een interview afleggen. Is het mogelijk om de gedeterneerden vragen te stellen over het leven in de gevangenis? Of is het echt meer de bedoeling om een vriendschap op te bouwen?

groetjes Marie en Kika
#2 antwoordjanneke2 08-02-2014 20:20
Hallo
Nee, ik heb geen aanvragen van vrouwen om een pennevriend, wel van Amerikaanse dames die willen schrijven, ik bemiddel ook voor USA dus als dit u wat lijkt stuur maar een mail naar het contactadres

vriendelijke groet
Janneke ( beheerder)
#1 pennevriendin(n en) gezochtglorie karl 08-02-2014 18:37
hoi. leuk en fantastisch initiatief deze site. respekt. ik zie enkel mannen die een pennevriendin zoeken. zijn er ook vrouwelijke gedetineerden die een pennevriend(man ) zoeken? ik wil dit al jaren doen maar heb nu pas besloten het ook effektief te doen. mvg

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Handige links

U bevindt zich hier: Start Penvrienden Toelichting aanvraag pennevriend